Aktualitet dhe Lajme

FOTO/ Rama nga Buni i Bajraktarit (Theth) poston poezinë e Dritëro Agollit: Më i bukuri në botë…!

Share

Edi Rama ka postuar vargje nga Dritero Agolli:

Ti sytë lan në mëngjes me ujin e krojeve të maleve,

Ti llërët lëmon në mengjes me shkumën e deteve,

Ti faqet fshin me peshqirin e madh të livadheve,

Ti flokët lyen me lëngun e luleve të bjeshkeve…

Dhe cdo mëngjes bëhesh më e re dhe përze zhubra e rudha,

Ne rrimë në prehrin tënd e dorën na shkon në flokë,

Thinjët na fshin kur gjunjët na dhembin nga udha,

Lodhjen na heq kur zgjuar na tretesh mbi kokë…

NËNË SHQIPËRI – Dritëro Agolli

*Buni i Bajraktarit, një nga vendqëndrimet më të bukura në botë, rrugës për Theth


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button