Aktualitet dhe Lajme

FOTO / Berisha akuzon Ramën, por kryespiunin rumun e ka pasur në krah

Share

Sali Berisha publikoi në faqen e tij një kronikë të teleivizionit të familjes së tij, ku akuzon një lidhje të një kryespiunit të Rumanisë, Florian Koldea me Edi Ramën, sipas tij në lidhje me Dorian Duçkën.

Televizioni i familjes Berisha shkon në tej ku gjen lidhje të El Çapos me Duckën dhe kreun e shërbimit sekret rumun. Që sipas medias së Berishës është këshilltar imazhi i Edi Ramës.

Por në fakt, është Sali Berisha që e ka njohur Florian Koldean dhe ka madje edhe dëshmi filmike e fotografike. Fotoja më sipër është qartësisht një dëshmi e tillë.

TemA


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button