Aktualitet dhe Lajme

EMRAT/Këshilli i ri Kombëtar i Partisë Demokratike të Shqipërisë dalë nga votimi djeshëm në Kuvendin Kombëtar

Share

Këshilli i ri Kombëtar i Partisë Demokratike të Shqipërisë dalë nga votimi djeshëm në Kuvendin Kombëtar

file:///C:/Users/user/Downloads/Keshilli-Kombetar-2023_230903_143857%20(3).pdf

 


Huazuar nga StartNews

Back to top button