Guida dhe guiderInformacion TuristikLajme nga DibraOJQ dhe OJFPeshkopiShqipëriaVisit Diber

Certifikohet brezi i parë nga Akademia e Turizmit Dibër

DIBRA TOURISM ACADEMY (DTA)

Share

DIBRA TOURISM ACADEMY (DTA)
Akademia e Turizmit Dibër

 

Përmbyllet me sukses Çertifikimi i 50-të të rinjve Dibranë pjesë e projektit “DTA” që organizohet në kuadër të programit Sustainable Rural Development i cili implementohet nga GIZ Albania.

 

Empowering Dibra’s Youth , Fuqizimi i Rinisë Dibrane

PROGRAMI I AKADEMISE

  • Përfshirja e 50 të rinjve në një cikël trajnimesh dhe kursesh:
  • Trajnim mbi zhvillimin e aftësive personale për tu integruar në tregun e punës
  • Trajnim mbi Startup
  • Kursi i Gjuhës Angleze
  • Kursi i Guidave Turistike
  • Konkursi për guidën turistike rinore

 

Falenderim të veçantë për partnerët tanë në këtë projekt: Key Adviser Albania, Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti”, Prefektura Dibër dhe Bashkia Dibër Faqja Zyrtare

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button