Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibraneLajme nga DibraNë Dibër të MadhePërditshmëriPersonaliteteRajoni

Arbana Pasholli fiton zemrat dhe votat e dibranëve!

Për Dibrën dhe dibranët

Fiton Arbana Pasholli si depudete që do përfaqësoje dibranët në Parlamentin e Ri të Maqedonisë së Veriut

Ajo shprehet ne rrjetin social Facebook : “Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbajeni mend, ju keni brenda jush forcë, durim dhe pasion për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën.”

Nuk kam fjalë se si të shpreh mirënjohjen time për forcën, motivin dhe mbështetjen që më dhatë.

Betohem që me dinjitet do përfaqsoj secilin prej ne, dhe do jem zëri dhe ura lidhëse për Dibrën që duam ❤

E juaja, Arbana

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button