Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëri

Sondazhi që futi në mendime elektoratin e dibran…!

Nuk ka vend per fest!

Share

Faqja me e madhe dibrane Ketu mblidhen Dibranet beri nje sondazh paraprak me pyetjen si me poshte:

?Sondazh në kohë karantine:
?Nëse ditën e dielë ka votime, cilën nga këto dy Parti Politike do votojnë Dibranët?!
Kliko mbi logon tuaj të preferuar!

Ne kete sondazh qe zgjati dy dite morren pjese si votues mbi 3.400 votues,  191 pelqime, 5 shperndarje  dhe 300 komente, ku numri  i votave ishte si me poshte :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button