Përditshmëri

Dibra Park në Peshkopi

Aty ku kureshtja të bën edhe klient!

Share

Nese jeni duke planifikuar per nje vizite disa ditore ne Peshkopi/Diber, ose vet banoret e qytetit te bukur te Peshkopise nje dite pushimi ndryshe, ose nje moment per tu mbajtur mend, pikerisht tek llixhat e Peshkopise, vetem 300 m siper tyre, rruges qe shkon per Bellove ose ne fshatin turistik Rabdisht, ndodhet Dibra Park 

Aty ku dora e njeriut me idete qe ka, dhe vete Zoti me mrekullite etij absolute, eshte nderthurur ajo qe tashme njihet dhe quhet Dibra Park 

Nje oaz i bukurise, aty ku panorama ne sfond apo ne shikim te lire, te jep ate ndjesi mbresëlënese per vetë faktin sepse i gjithë ky investim eshte bere me qellim per ti sherbyer te bukures dhe gezimeve tuaja familjare .

 

Aty gjate sezonit veror por jo vetem, gjen kameramanët e Dibres qe vijne me njerezit qe kane diten me te cmuar te jetes, te cilet zgjedhin Dibra Park  per te bere edhe filmimet e dasmes apo cdo lloj rasti tjeter gëzimi.

Per aq kohe sa ndodhesh tek Dibra Park  te jep ndjesine sikur nuk ndodhesh ne Shqiperi duke pasur parasysh  zhurmen qe te ofron qyteti dhe rutine e tij.

Per familjaret qe vijne dhe me ta jane edhe femijet e tyre, aty ndodhet nje kend lojrash i cili cdo dite do vije edhe duke u permbushur!

Gjithashtu tek Dibra Park ndodhet edhe nje bar kafe i cili momentalisht sherben si nje menyre tjeter per te kompletuar kohen tuaj per aq kohe sa na keni zgjedhur ne por se shpejti do ofrohet edhe nje restorant cilesore.

Dibra Park sherben si me poshte:

1 – Bar Kafe Dibra Park si dhe Restorant

2- Kamping dhe Bujtine

2 – Filmime per dasma dhe evente te ndryshme familjare

3 – Dhe si nje tur i shkruter turistik per te gjithe turistet vendas edhe te huaj

Per me shume informacion ju duhet te jeni ndjekes i faqes ne Facebook Dibra Park 

Ne instagram Dibra_park

Ja dhe nje numer cel per pronotime:

+355 69 878 3544

Adresa : 300 m siper Llixhave , Rruges per Bellove

Adresa jone ne Google Map:

Një kafe nga ju!

Back to top button