Agjensi turistikeDibër të MadheGuida dhe guiderLOKALEPërditshmëriReklame

Balkan Tours ne Diber te Madhe

Share

Nese do ju duhet nje udhetim i sigurte, me pervoje ne fushen e transportit publik, atehere ju rekomandojme pikerisht kete agjensi e cila ndodhet ne Diber te Madhe Balkan Tours

Per te gjithe banoret e treves se Dibres dhe jo vetem kjo agjensi ofron cmimet shume te mira ne treg.

Balkan Tours Ka linjen e saj drejt Italise dhe kryesisht vajtje-ardhje ne keto qytete:

Per me shume informacion ju duhet te  shkoni ne Diber te madhe tek stacioni i tyre dhe te kontaktoni me ta

Keni ne dospozicion edhe konttet me ta dhe kanalet etyre ne rrjetet sociale:

Tel: +389 78 348 550

Balkan Tours
Reisedienst Mehmedi
Informacii i rezervacii:
078/348-550
078/348-551

Email; balkantours@yahoo.com

I gjeni ne Facebook: Balkan Tours

Dhe ne instagram: Balkan Tour 

Ja dhe adresa e tyre ne Google Map:

 

 

 

 

Back to top button