Aktualitet dhe Lajme

CENSI: Më shumë se një e treta e shqiptarëve janë beqarë

Share

Të dhënat e INSTAT-it për censin e popullsisë kanë zbuluar statusin e qytetarëve të Shqipërisë.

Sipas rezultateve të censit 2023, 54.9% e popullsisë në vendin tonë është e martuar.

Nga ana tjetër, 36.6% e popullsisë së Shqipërisë përbëhet nga beqarë.

Konkrerisht, statusi martesor është:

54.9% të martuar

36.6% beqar

7% i ve

1.4% të divorcuar.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button