Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriPostime Në

Bashkia Dibër poston fotot më të fundit nga Rruga e Arbrit

Ëndra e dibranëve

Share

? RRUGA E ARBËRIT ?

Bashkia Dibër poston fotot më të fundit nga Rruga e Arbrit

?Nis shtrimi i asfaltit në kilometrat e parë nga Tirana në Rrugën e Arbërit!

Një nga veprat më të rëndësishme infrastrukturore në vend, e shumëpritur nga ne Dibranët

Përfundimi i saj përveçse do të shkurtojë e lehtësojë ndjeshëm lëvizjen drejt Tiranës, do të sjellë tjetër impuls zhvillimi për Dibrën! ?! ?

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button