Aktualitet dhe LajmeLajmi i funditPërditshmëriPersonalitetePolitikëShqipëria

Basha President? Berisha: Mos bëni shaka tani!

Share

Ish-kryeministri Sali Berisha është pyetur mbi mundësine që Basha të jetë presidenti i ardhshëm. Berisha u shpreh se nuk duher të merremi me shaka.

“Basha president? A kemi mundësi mos bëjmë shaka, ai e përgënjeshtroi këtë gjë dhe mos merremi me gjëra të tilla”-tha Berisha

Deklarata e plote:
“Nuk është ashtu unë kam thënë është organ legjitim, komisioni i Rithemelimit është plotësisht legjitim. Po ta shikosh realitetin kryesia është e shkarkuar dhe nuk kemi kryesi, kryetari ishte i shkarkuar dhe më pas u largua. Udhëheqës politik është komisioni i rithemelimit dhe pa diskutim krugi parlamentar ka legjitimitet.

Kuvendi i 11 dhjetorit vendimet janë të detyrueshme për zbatim. Ne pranojmë diversitetin mendimin ndryshe. Ai është qëndrim personal i Bashës dhe janë pa vlerë. Për mendime personale nuk ka penalitete ne pranojmë diversiutetin.

E njihni Alibeaj si nënkryetar i PD? Të emërohet nënkryetar i PD duhet të jetë kryetari i emëruar, sa që kryetari mungon, Alibeaj vazhdon detyrën.

Basha president? A kemi mundësi mos bëjmë shaka, ai e përgënjeshtroi këtë gjë dhe mos merremi me gjëra të tilla.
Nu jeni pjesë e Grupit parlamentar të PD-së? “Vendimi i 9 shtatorit u vendos në mënyrë më demokratike u vendos më 11 dhjetor. Unë nuk jam përjashtuar nga grupi parlamentar , ato janë indo të ediu ramës unë kam qenë dhe do të jem pojesë e grupit parlamentar i PD./lajmifundit.al/

Një kafe nga ju!

Back to top button