Diaspora DibraneFesta dhe EventeLajme nga DibraMuzikant dhe InstrumentistPersonalitete

Ansambli “Kuvendi” Zall-Dardhë

Koncert në Kamëz

Share

?Foto eksluzive të koncertit me rastin e jubileut të 70 vjetorit të krijimit të ansamblit artistik “KUVENDI” të Zall – Dardhës, Dibër ??
?Nën drejtimin e moderatorit të njohur dibran Defrim Methasani u finalizua me sukses në Pallatin e Kulturës Kamëz ky koncert ku mes lotësh dhe emocionesh, përqafimesh dhe vlerësimesh, këngë dhe valle u përmalluan te gjithë te pranishmit. Suksese artistët e Dibrës.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button