Lajme nga DibraPërditshmëriPersonalitetePeshkopiPolitikë

Abdurahim Ashiku pyet: A KA DIBRANË NË DIBËR?

Share

 

Nga Abdurahim Ashiku

Këtë pyetje i bëra vetes tek ndoqa Berishën në Dibër.
Këtë pyetje ua bëj të gjithëve.
Të gjithë ata që u ngritën nuk bënë asnjë pyetje për problemet e Dibrës, për Skavicën dhe të tjera.

Thurën temena për Berishën, e bënë gjigand, timonier të madh dhe shanë e mallkuan Bashën e Ramën.


Ndoqa edhe “Foltoren” në Korçë. Pashë kulturë e mendim të pjekur intelektual.
Dhe ju lutem hiqeni nga fjalori fjalën se mendja ka qëndruar në Dibër…!

Një kafe nga ju!

Back to top button