Aktualitet dhe Lajme

Zjarr në Gjirokastër

Share

Një vatër e madhe zjarri ka shpërthyer në pjesën e sipërme të Malit të Gjerë.

Zjarri është përhapur mbi fshatin Mashkullorë në Gjirokastër.

Mësohet se zjarri që po vijon prej orësh gjendet në një distancë prej gati 500m nga zona e banuar.

Me ngritjen e temperaturave kanë filluar edhe shtimet e vatrave të zjarrit në vend. Kujtojme dy zjarret në ditët e fundit, në Durrës dhe në Fier.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button