Aktualitet dhe Lajme

Vendimi i parë i gjykatës për Princ Lekën Elia Zaharia

Share

Ditën e sotme, në gjykatën civile u zhvillua sot seanca për Princin Leka dhe Elia Zaharian, që kanë denoncuar njëri-tjetrin për dhunë.

Seanca e parë në gjykatën civile, për verifikimin e urdhrit të mbrojtjes së Princ Lekës dhe Elia Zaharisë, është mbyllur.

Gjykata vendosi që t’i jepte urdhër mbrojtje për një vit për Gjergj Zaharian, të atin e Elias, ndërsa për Princin Leka dhe aktore, procesi u shty për në datën 27 mars.

Shkak për shtyrjen e seancës, është bërë kërkesa e gjykatës ndaj prokurorisë për të paraqitur aktet e ekspertizës për Elian.

Nga ana tjetër, avokati i Leka Zogut, i kishte sjellë aktet e ekspetizës për dhunën.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button