Lajmi i funditPërditshmëriPersonalitetePolitikëShqipëria

Valë shkarkimesh në PD, lista me emrat e mbështetësve të Berishës që hoqi Basha

Share

POLITIKË

 

Këshilli Kombëtar vendos për votim të fshehtë për propozimin e shkarkimit të anëtarëve të kryesisë që shkelën vendimin e kryesisë dhe organizuan struktura paralele.

Gazment Bardhi: Sot nuk merret asnjë vendim për përjashtim, por për shkarkim nga funskionet. Disa anëtarë të kryesisë nuk kanë respektuar vendimin e kryesisë së Partisë për thirrjen në datën 18 të ‘uve dit Kombëtar. Përkundrazi! Janë angazhuar për ngritjen e strukturave paralele për te zëvendësuar insotufiket e logjshme statutore të PD.

Per ta nuk ka më kyeyar partie, nuk ka sekrëtar të përgjithshëm, nuk ka nënryestrë, nuk ka kryesi, nuk ka Këshill Kombëtar, perveç kjë trupe që sillet si ceulë ilegale që lëkron t’i mbivendoset istituvioneve legjitime të partisë. Për këtë arsye, ata mund të bëjnë çfarë të duan jashtë institucioneve të partisë, por nuk mund të veprojnë si aëtarë të kryesisë qendrore të PD.

Ky është propozimi ndaj Këshillit Konetar. Nuk po marrim masë disiplinore ndaj askujt, edhe ose interesi elektoral i PD me veprime të tilla, na jepte të drejtën e masave disiplinore sipas nenit 27. Për të kos i fryrë përçsrjes, ler të mos perjashtuar askënd, propozojmë shkarkimin nga funksionet:

Është një pyetje në fletën e votimit.
A jeni dakord me propozimin e kryesisë për shkarkimin e

Kryetarit të Këshillit Kombëtar, Edi Paloka

Anëtarëve të kryesisë:
Flamur Noka
Aldo Bumçi
Gent Strazimiri
Albana Vokshi
Oerd Bylybashi

Si dhe sekretarëve:
Ervin Minarolli
Ivi Kaso
Belind Kelliçi
Ledina Mandia

/lajmifundit.al/

Një kafe nga ju!

Back to top button