LOKALEProdukte DibreReklameVisit Diber

Tufa Grezhdan

Nga z . Tasim Çollaku

Share

Fshati i Grezhdanit eshte nje nder fshatrat me te bukur te komunes se Maqellares, mjafton te permendesh Kalane e Grezhdanit e cila eshte ndertuar 2400 vjet me pare.  Kryesisht banoret e fshatit meren me bujqesi e blektori. Tasim Çollaku eshte nje banor i ketij fshati i cili me te vertete po mer emer per mbarështimin e dhisë ne te gjithe Dibren


“Tufa Grezhdan” eshte nje biznes blektorial I cili ka filluar nga 0 qe prej vitit 2000 i cili esht hapur nga z-Tasim Çollaku. Kjo ferme ndodhet ne fshatin Grezhdan ka nisur si fillim me 50 krere dhi ku vit pas viti numri i krereve ka shkuar duke u ritur deri ne 300 krere, kjo stalle ku qendronte tufa ka qene nje stalle normale por tani eshte nderuar nje stalle modene 2 kateshe e cila eshte 5m e larte ku mund te futet dhe fadroma per te pastruar plehun.Per grazhdet e dhive eshte perdorur nje model francez, synimi i kesaj stalle esht per te ritur numrin e krereve e per ta cuar ate deri ne 500 e me teper . Qe te realizohej nje projekt e till kjo stalle duheshin jo pak , por me miljona leke .

E gjeni  ne Facebook : https://web.facebook.com/Tufa-grezhdan-490144144506430/

Kontakt : http://+355 69 880 4656

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button