Aktualitet dhe Lajme

Të dhënat e SPAK: Sa shqiptarë u përgjuan gjatë vitit të shkuar

Share

Gjatë vitit të kaluar, janë 3335 persona, ku 1899 janë përgjuar për hetime në kuadër të grupit të strukturuar kriminal, ndërsa 1436 persona janë përgjuar për korrupsion.

Rezultatet jepen nga analiza vjetore, që kreu i Prokurorisë Speciale pasqyroi sot para Këshillit të Lartë të Prokurorisë.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button