Aktualitet dhe Lajme

Takimi me socialistët në Milano/ Nxirren jashtë të rinjtë që kërkuan të drejtën e votës

Share

Kryeministri ishte në Milano për t’u folur emigrantëve shqiptarë në Itali, por në momentin që një grup të rinjsh kanë tentuar të ngrejnë një banderole ku kërkojnë votën e diasporës ne vitin 2025 janë sulmuar dhunshëm nga persona të ndryshëm duk mos u lejuar që ta bëjnë një gjë të tillë.

Ata shpalosen një banderolë ku shkruhej “dua të votoj më 2025”, por siç duket kjo nuk është në projektet e Ramës dhe Rilindjes së tij.

Të rinjtë dolën më pas jashtë nga salla dhe shpalosen banderolën e tyre.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button