Aktualitet dhe Lajme

“S’na lejonin të bënim seks sipas teorisë së Dekameronit”, Nora Malaj ankohet për diktaturën: Edhe gratë i donin të virgjëra…

Share

Në studion e Top Story me Grida Dumën u diskutuan sot krimet e diktaturës dhe të pathënat e periudhës së errët komuniste.

Pedagogia Nora Malaj tregoi në studio se brezi që jetoi në komunizëm, e kaloi etën në një gënjeshtër të madhe, ku edhe raporti seksual ishte turp.

“Ndjej një keqardhje shumë të madhe për të gjithë brezat që e kanë kaluar jetën e tyre në një gënjeshtër të madhe për të imponuar raportin e parë, që quhet raporti intim, për të vazhduar te raporti seksual që ishte turp ta bëje sipas teorisë së Dekameronit. Duhet ta bëjë sipas një tradite të të një marrëdhënie që nuk mund të flisje sepse muret kishin vesh.

Teoria e intimitetit në një mjedis ku kisha disa kurora. Ishte shumë e vështirë për ta shijuar raportin jo si vetëm për riprodhim por edhe kënaqësie. Vajza duhet të ishte e virgjër kur shkonte të burri, lidhej me një koncept që u rrënjos dhe këtu prishte raportin e parë të intimetit. Edhe djali e njëjta gjë. Mund të ndodhte që çifti të ishte aq i virgjër saqë dilnin barsoleta që djali pyeste babanë ore si ta bëjë”-tregoi Nora Malaj.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button