Aktualitet dhe Lajme

Skandali te Onkologjiku/ Farmacisti: Nuk kam asnjë lidhje me mjekun Edmond Gashi

Share

Farmacisti Florian Marku, u njoh sot me masën arrest shtëpie në Gjykatën e Tiranës, pas skandalit të Onkologjikut. Në dosje thuhet se mjekët e Onkologjikut, i shisnin ilaçet për trajtimin e të sëmurëve me tomor në farmaci të ndryshme në Tiranë.

Por, farmacisti Marku, mohoi të këtë lidhje, duke thënë se nuk e njeh fare mjekun Edmond Gashi.

Florian Marku: “Nuk kam asnjë lloj komenti”.

A keni pasur bashkëpunim me Edmond Gashin dhe cila ka qenë lidhja?

Florian Marku: “S’kam asnjë lloj lidhje, nuk njoh asnjë nga personat”.

Ku i merrnit ilaçet? Sipas prokurorisë ju kishit rol.

Florian Marku: Burimet mund të jenë nga më të ndryshmet. Roli i farmacistit është humanist, që të ndihmojë çdo pacient në kryerjen e detyrës së vet”.

A keni bashkëpunuar me Gashin?

Florian Marku:Nuk e njoh si doktor”.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button