Postime NĂ«Social KulturoreThenje dhe aforizma

Si kuptohen dibranët..!?

Share
Ishin dy vllazën. Ma i madhi i tha ma te voglit të thërriste nji natë me ba muhabet nji fshtar që e quenin Sefer. Ky Seferi vjen atë nate jo vetëm, si i kishte shkue fjala, por me djalin e vet, që ishte njeri i mërzitshëm e i dilte fjalës para, si dashi gurit. Vllau i madh u mërzit shumë e iu dretue vllaut të vogël:
Ne qeme marrë vesh që veç lopën të qitje në pazar, kurse ti more
lopën me gjithë viç.
Ene unë veç lopën mora, por viçi iu vu përmbrapa, e nuk munda me e ndalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button