Festa dhe EventeLajme nga DibraLOKALEPërditshmëriSocial Kulturore

Shkolla-9 vjecare “Demir Gashi” model frymëzimi.

Gëzuar nga " Demir Gashi"??

Share

Vijojne veprimtarite ne shkollen 9-vjecare”Demir Gashi”me rastin e 75 vjetorit te Clirimit te Shqiperise: 1-Ekspozite me punimet e nxenesve “Imazhi i Lirise”. 2-Informacione historike ne lidhje me luften LANC-it te shoqeruar me dokumentare historike dhe 3-kolazhe me kenge partizane nga kori i shkolles.

Shkolla-9 vjecare “Demir Gashi”nisi aktivitetet me rastin e 75 vjetorit te Clirimit te Shqiperise me vizite te Varrezat e Deshmoreve me date 22.11.2019.

Kalendari i Veprimtarive

Veprimtaria-Koha e realizimit

1-Vizite tek Varrezat e Deshmoreve.
22.11.2019

2-Ekspozite me punimet e nxenesve me tematike “Imazhi i Lirise”.
25-27 nentor 2019

3-Program i shkurter me:
*Kolazh kengesh Parizan;
*Informacione historike;
*Dokumentar;
25.11.2019

4-Parakalim me simbolet e festes.
26.11.2019

5-Program artistik (ese,dramatizime, poezi, valle,pjese nga vellimi “Yje te pashuar”).
26.11.2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button