Biznese ne ShitjePërditshmëriPeshkopi

Shitet “Bar Kafe Kaba” përballë Gjykatës së Rrethit Dibër

Share

Nese doni nje biznes te ngritur dhe me klientele te konsiliduar, shitet “Bar Kafe Kaba” i cili ndodhet perballe Gjykates se Rrethit Diber. Eshte ne kushte optimale per te sherbyer dhe me nje xhiro ditore qe i kalon 20 mije leket te reja ne dite.

Keto jane edhe pamjet e brendeshme ku ne nje hapsire prej 60 m2 do gjeni vendin e duhur per te kaluar disa çastet dhe sherbimin e kulturuar per tu relaksuar ose mbaruar pune tek intitucioni perballe.

Veranda qe eshte jashte eshte nje hapsire prej 80 m2 ku mund te kalosh momente clodhese nen hijen e bredhave te malit.

Bar Kafe Kaba eshte me dokumenta te rregullta dhe ka nje çmim te diskutueshem per te cilin kontaktoni direkt me pronarin e saj ne kete numer cel: +355675356383

 

Ndodhet direkt e ne trotuar, gje e cila e ben shume te thjesht dukjen nga klientet e çastit edhe pse ka nje klientele prej 20 vjetësh.

Ndodhet perballe Gjykates ose Prokurorise se Rrethit Diber gje e cila konsiderohet nje mundesi e mire per me shume xhiro ditore gjate sezoneve te ndryshme.

Bar Kafe Kaba eshte me dokumenta te rregullta dhe ka nje çmim te diskutueshem per te cilin kontaktoni direkt me pronarin e saj ne kete numer cel: +355675356383

Adresa ne google map:

Back to top button