Aktualitet dhe Lajme

Çfarë po ndodh me META? Facebook, Instagram dhe Messenger shfaqin probleme

Share

Platformat e rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe Messenger ka disa minuta që kanë shfaqur probleme.

Përdoruesit nuk mund të logohen në llogaritë e tyre. Ndërsa ata që ishin të loguar, janë nxjerrë nga llogaria.

Pritet një njoftim nga kompania META lidhur me rënien e serverave.

The post Çfarë po ndodh me META? Facebook, Instagram dhe Messenger shfaqin probleme appeared first on Albeu.com.


Huazuar nga Albeu.com

Back to top button