Aktualitet dhe Lajme

Shansi i fundit për një vend në stadium për Euro 2024: UEFA nxjerr në shitje biletat e fundit të enjten

Share

Një biletë për në Euro 2024 është një mission i vështirë, duke parë numrin e vogël të tyre në dispozicion dhe kërkesën e lartë. E megjithatë, një mundësi e fundit vjen nesër nga UEFA. Me finalet e turnout të Gjermanisë, që do të nisë në më pak se 50 ditë, UEFA do të nxjerrë në shitje një sasi biletash të fundit në orën 11:00, të enjten më 2 maj, të disponueshme për t’u blerë në EURO2024.com/tickets.

Biletat që janë në dispozicion do të përfshijnë biletat e ofruara për rishitje përmes platformës zyrtare të rishitjes në mars/prill, bileta të vëna në dispozicion pas finalizimit të konfigurimeve të stadiumeve dhe një numër të konsiderueshëm biletash me pamje të kufizuar me çmime më të ulëta. Shitjet e minutës së fundit do të zhvillohen në bazë të prioritetit të aplikimit, derisa të shiten të gjitha biletat, dhe ky është shansi i fundit për tifozët që të blejnë bileta për të ndjekur ndeshjet e EURO 2024 në stadium.

Lexo më tejZbërthehet Duka: biletat e Europianit, e ardhmja e Sylvinho dhe skema e re kampionatit

Ashtu si me fazat e mëparshme të shitjeve, biletat pritet të shiten shumë shpejt, veçanërisht për ndeshjet me kërkesa të larta, siç janë ndeshjet që përfshijnë vendin pritës Gjermaninë ose vetë finalen. Numri i biletave të disponueshme do të ndryshojë nga ndeshja në ndeshje. Në total, do të nxirren në shitje më shumë se 100,000 bileta. Nëse do të ketë bileta të mbetura të disponueshme gjatë përgatitjes se turneut final, do të bëhet një lajmërim nga UEFA në EURO2024.com/tickets.

Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button