Ambjente për videoklipeFesta dhe EventeLOKALEParukeri dhe KozmetikPersonalitetePeshkopiReklame

Sallon “Milena” Dibër

Pasion për të bukurën femërore!

Share

?Të duash të bukurën është shije, por ta krijosh dhe ta nxjerësh atë në pah eshte art ose “Sallon Milena Dibër”☑


?Mendojmë se gjëja më e rëndësishme që një grua mund të ketë – përveç talentit, natyrisht – është parukieria e saj personale.


?Milena eshte nje stiliste e cila fale eksperiences së saj mund të improvizojë stilin që i shkon tipit tuaj .


?Ndjesia juaj pozitive nis pikërisht nëse del nga shtëpia e kuruar mirë dhe e mbyll ditën në të njejtën forme fale performancës tuaj unike .


?Një parukiere e mirë gjithmon ju jep avantazhe për më shumë buzëqeshje dhe optimizim .


?Me një komunikim shtjellues dhe detajues, Milena do ju vë në dijeni se cfare duhet bërë me flokun ose modelin tuaj .

Këto janë edhe shërbimet që Sallon Milena ju ofron :


1- Prerjet
2- Regullimet
3 -Depilimet + Vetullat
4 -Thonjtë
5 -Nuset

Adresa :Tek D.O.N Caffee Peshkopi në katin e parë.

Na gjeni na instagram: https://www.instagram.com/vlesha_milena/

FB: https://web.facebook.com/Sallon-Milena-Diber-100266861511257/

Adresa ne google map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button