Dibra MarketingGjej ProfesionistëKompjutera dhe ElektronikëPërditshmëriPeshkopiReklame

Profesionist si “Dori Klima” në qytetin e Peshkopisë

Share

Jane te njohur ne Peshkopi per korektesine ne pune, cilesine e produkteve dhe te kerkuar nga klientet e qarkut Diber.

Dori Klima ofron sherbime si me poshte:

1 – SISTEME ASPIRIM DHE KONDICIONIM

2 – RIPARIM – MONTIM -SHITJE

3 – SISTEM SPLITE MULTI VRF

I gjeni pothuajse cdo dite te angazuar tek klientet e tyre anda pasi te shikonin dhe te pyesni per punet e tyre , rezervoni nje takim duke kontaktuar me ta ne kete nr cel tel:+355698350222 dhe duke ndjekur kanalet e tyre ne rrjetet sociale si instagram Dori Klima dhe facebook Dori Klima

I gjeni pak metra siper tek kryqezimi “Bolonja” ne qytetin e Peshkopise, tek ky dyqan qe  shikoni ne foto.

Me poshte po paraqesim disa nga punet e tyre te cilat i kane te ekspozuar ne kanalin etyre ne instagram

 

 

 

 

Adresa; Rruga Abdyl Frasheri, 30 m siper kryqezimit “Bolonja” ne Peshkopi .

Adresa ne google map:

 

Një kafe nga ju!

Back to top button