Informacion TuristikKulinari dhe ArtizanaleLajme nga DibraLOKALEPërditshmëriPeshkopiProdukte DibreShqipëriaVisit Diber

Porosisni ëmbëlsira tradicionale dibrane kudo në Shqipëri

Share

Pas nje kohe te gjate ne treg te qytetit te Peshkopise dhe te gjithe Dibres, me ne fund kane filluar te tregtojme sheqerpare dhe bakllava teper cilesore Dibre me porosi ne te gjithe Shqiperine, produkte te prodhuara me gjalp fshati dhe veze.

Ne garantojme shitjen e prokteve tona sipas te gjitha standarteve dhe pa hile sepse per ne eshte pergjegejesi morale por pse jo edhe fetare, andaj mos nguroni qe te blini embelsirat tradicionale dibrane pa asnje merak dhe me besim te plote ne cilesine e tyre.

Kontaktoni me Skender Nela 0676508419

Cmimet jane si me poshte:

1 – Sheqerpare: me kokra 60 lek ne dyqan, ndersa 70 lek bashke me transportin jashte rrethi!

( Tepsi e plote) 3000 lek ne dyqan, ndersa bashke me tepsi dhe transportin jashte rrethi 4000 lek.

2 – Tepsi me Bakllave: 3000 lek ne dyqan ndersa si porosi jashte rrethi bashke me tepsi e transport 4000 lek.

 

Per te komunikuar me shitesin ju keni ne dispozicion kete nr te cel 0676508419 ku do kontaktoni direkt me Skender Nela i cili do ju mundesoje nje shpjegim edhe me te hollsishem per porosite!

Adresa ne Peshkopi

Prane shkolles 9 vjecare Demir Gashi dhe Selim Alliu

Adresa ne google map

Back to top button