Lajme nga DibraPërditshmëriShqipëria

Policia e Dibrës: “Për një brez të ri larg drogës, alkoolit dhe duhanit”.

Share
“Për një brez të ri larg drogës, alkoolit dhe duhanit”.
????♀Policia e Dibrës vijon takimet sensibilizuese në shkollat 9-vjeçare të Qarkut Dibër, në kuadër të policimit në komunitet????
???? Punonjësit e Policisë, në kuadër të programit “Edukimi, ndërgjegjësimi dhe reduktimi i kërkesës për drogë dhe substanca të tjera të rrezikshme”, kanë zhvilluar takime me nxënësit e klasave të 6-ta për ndërgjegjësimin e tyre për efektet negative të duhanit, alkoolit dhe përdorimit të substancave narkotike, të cilat janë të dëmshme për shëndetin, familjen dhe shoqërinë.
#Bashkë mundemi për më të mirën!

Një kafe nga ju!

Back to top button