Aktualitet dhe Lajme

Po ecte pranë shtëpisë së saj, 52-vjeçarja në Angli sulmohet nga një Rottweiler

Share

Një nënë ka përjetuar një moment të tmerrshëm kur u sulmua nga një Rottweiler ndërsa po ecte me qenin e saj pranë shtëpisë në North Baddesley, Hampshire. Shue Leung, 52-vjeçare, ishte në shëtitje me qenin e saj kur qeni e sulmoi atë. Rottweiler, i cili ishte pa pronarin e tij në atë kohë, shkaktoi lëndime të tmerrshme ndërsa ajo tentonte të mbrojë qenin e saj. Pas sulmit, ajo u gjend në një “pellg gjaku”.

Më pas, pronari i moshuar i qenit nxiton dhe e rrah për ta larguar. Më pas ai duket se ndihmon zonjën Leung të goditur, duke i bërë me gjeste qenit që ta mbajë larg, ndërsa ai e shikon.

Duke kujtuar sulmin, ajo tha: “Unë isha duke ecur me qenin tim. Çdo mëngjes ne e bëjmë atë për atë kohë. Pak jashtë fqinjëve tanë, vura re një Rottweiler, pronari po ecte shumë larg pas tij. Aty na pa Rottweiler. E ngrita qenin tim me shpresën se do ta kapja. Pasi qeni më sulmoi mua, pronari vrapoi për të ndaluar qenin. Nëse pronari do të kishte qenë pak më i ngadalshëm, fytyra ime mund të ishte më keq,” tha Leung.

Leung, e cila punon përpara shtëpisë për një restorant të ushqimit të shpejtë, tha se kishte dhimbje të tmerrshme dhe duhej të priste rreth katër orë në spital për operacion.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button