Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPolitikëShqipëria

Pezullohet sondazhi dhe nuk ka fitues!

Share

Portali www.nediber.com ose “Ketu mblidhen Dibranet” krijoi nje sondazh me date 26 shkurt 2022 i cili do zgjate deri me date 1 mars por si resultat i shkeljes se regullave te votimit mbyllet dhe nuk asnje fitues.

Faktet jane se votat per njerin nga kandidatet kishin shkelje te regullave te votimit.

Sic e shikoni dhe ne foto, votat jane aq te shpeshta dhe vetem per nje kandidat brenda pas sekondave!

Suksese ne votimet reale se ne keto virtuale nuk ka fitues.

Një kafe nga ju!

Back to top button