Lajme nga DibraPersonaliteteSport dhe Fitnes

Një dibran shpallet kampion në Shqipëri në Drift Car Racing

Share

 

Nje dibran shpallet kampion ne Shqiperi ne drift car racin . Nje dibran do perfaqesoj Shqiperine ne kampionatin boteror te drift car racing ne Katar ne dhjetor 2023 .

Për dashamirët e auto sportit, drift është njëra nga disiplinat shumë të dashura. Në këtë disiplinë shkëlqen edhe shqiptari Lirim Gjura, i cili jeton në Itali, por që paraqitet edhe në shumë pista nëpër Evropë.

Kampionati kombëtar italian i driftit, i lindur ne Peshkopi, zbukurohet edhe nga prezenca e flamurit kuqezi. Garuesi nga Shqipëria, Lirim Gjura, është një fitues i lindur dhe premton rezultate të shkëlqyeshme në këtë kampionat në disiplinën Drift Profesional.

Kampion i lindur per makina edhe motor . Prej 2 vitesh i treti ne Itali ne kampionat.

Gjithashtu i treti ne garen e drift ne Rumani me date 02 shtator 2023 ku moren pjese garues nga gjithe Europa .

Kampion ne Shqiperi ne garat e Tiranes me date 06-07 Tetor 2023, ku moren pjese 32 garues profesioniste .

Urime Lirim Gjurra edhe suksese ne Katar !

Back to top button