PersonaliteteTiranë

Sefedin Ahmati, një figurë e pastër dibrane për PD në Kamëz

Shqipëria ka nevoj për vlera humane

Share

 

Pse mos i kerkojme Partise Demokratike te Shqiperise qe te propozoje
Sefedin Ahmatin si perfaqesues i komunitet tone, dhe i te gjithe komuniteteve te Bashkise Kamez ne Parlamentin e Shqiperise ne zgjedhjet 2021.

Sefedin Ahmati eshte:

1) Vlerë e shtuar për PD✅

2) Vlerë e shtuar për banoret e Kamzes✅

3) Vlerë e shtuar për Dibranet✅

4) Simbol suksesi ne Shqiperi dhe Angli✅

5) Simbol humanizmi dhe perkujdesje ndaj jetimave dhe te varferive ne bashkine Kamez dhe mbare Shqiperine✅

6) Simbol i mijëra djemve e vajzave të mrekullueshëm Dibran qe kane arritur gjithcka me djerse dhe meritokraci✅

Ftojme te gjithe miqte këtu, por edhe ata që janë në PD apo në strukturat e saj, qe ta propozojnë Sefedin Ahmatin për deputet në Listat e PD!

Sefedini vjen nga Radomira Kala e Dodes, nga nje fis dhe familje bujare dhe patriotike e cila permendet per mire nga te gjithe ata qe e njohin.
Ka nje formim intelektuali, dhe vizion largpames ne fushen e biznesit, duke e demonstruar ate mjaft mire me bizneset e tij ne Shqiperi dhe Angli.

Mbi te gjitha eshte edhe nje humanist i madh, dhe nje familjar i shkelqyer.

Sefedini do të ishte një zë i domosdoshëm në Parlamentin Shqiptar, ku do te perfaqesonte denjesisht komunitetin e Kamzes.

Banoret e Kalase Dodes ne Kamez.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button