Aktualitet dhe Lajme

Nga Londra për të qenë nesër në Kuvendin Kombëtar të PD, Naim Hasani ka një mesazh nga Shkodra blu

Share

Nga Naim Hasani
Nga Londra në Shkodër për të qenë nesër në Tiranë në Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike të Shqipërisë. Dita e nesërme është një moment historik reflektimi dhe shprese për PD, për Shqipërinë, për shqiptarët kudo që ndodhen. Rrugëtimi ynë i përbashkët çimentohet nesër për politikat dhe strategjinë elektorale që PD do të ndjekë, tashmë e pastruar nga barra e rëndë e së shkuarës për të iu kthyer qytetarëve shpresën e humbur dhe për të garantuar fitoren dhe ndryshimin historik në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. E ardhmja e PD dhe Shqipërisë nuk është Trekëndëshi i Bermundës dhe izolimi, por rruga Euro – Atlantike në miqësi dhe koordinim të përhershëm me partnerët tanë strategjik, Shtetet e Bashkuara të Amerikes dhe Britaninë e Madhe.
Zoti e bekoftë Partinë Demokratike. Zoti i bekoftë demokratët, Shqipërinë dhe shqiptarët kudo që ndodhen!

✌️✌️🇦🇱🇬🇧🇺🇸🇦🇱


Huazuar nga StartNews

Back to top button