Lajme nga DibraLOKALEPërditshmëriShqipëria

Në Rrugën e Arbrit “Selami Petrol” Shupenzë

Share

Pikerisht ne Rrugen e Arbrit tek ura e Cerenecit ndodhet “SELAMI & CO PETROL”

Nje investim privat shume dinjitoz dhe qe ofron nje sherbim shume bashkohore pergjate Rruges se Arbrit

Aty do gjeni nje pike karburanti shume moderne dhe me cmime shume te favorshme!

 

Poashtu tek “SELAMI & CO PETROL”  do gjeni edhe nje bar kafe dhe se shpejti nje restorant

Gjithcka eshte pothuajse gati per sherbime edhe te tjera .

Adressa: Shupenze, afer ures se Cerenecit

Adresa ne goofle map:

Një kafe nga ju!

Back to top button