Personalitete

Ndricim Xhepa viziton Dibren

Share

Aktori i madh shqiptar Ndricim Xhepa viziton dhe shijon për herë te parë Peshkopinë!


I shoqëruar nga aktorja e njohur nga Prishtina prof. Igbale Qena dhe aktori nga Maqedonia, dekani i fakultetit të arteve në Universitetin e Tetovës @Senad Abduli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button