Donacione dhe KontributeFetareLOKALE

Myftinia Diber ndihmon me 200 pako ushqime familjet ne nevoje!

Zoti i shperblefte ata qe kontribuan

Share

Myftinia Diber mundesoi qe nepermjet nje kontribuesi qe preferon te mbese anonim, te realizojre 200 pako  me ushqime bazike per 200 familje ne nevoje .

Zoti i shperblefte me Xhennet per kete perkrahje sadopak te vogel por duke perfshire qellimin e mire dhe mundesite ne kete kohe , kjo eshte nje ndihme qe duhet vleresuar .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button