Dibra MarketingFetareGjej ProfesionistëRajoniReklameVeshje dhe Aksesore

MAKINERI INDUSTRIALE PASTRIMI “HAMRA”

Share

Makina e Pastrimit Hamra u krijua në vitin 2000 si një kompani pastrimi xhamish.

MAKINERI INDUSTRIALE PASTRIMI
Ajo pastron qylimat e rreth 30.000 xhamive në të gjithë Türkiye dhe jo vetëm çdo vit.

Nje te tille e ka dhe Xhamia Peshkopi

Të projektuara posaçërisht për xhamitë në mënyrë që të plotësonte nevojën për nje standart me te mirë teksa vendos kokën duke u falur.

Higjena eshte shume e rendesishme ne xhami sepse vete feja islame i jep prioritet pastertise .

Cdo faltore ne Shqiperi e ka te nevojshme nje makineri pastrimi si “Hamra”

 

Keto makine pastrimi jane te njohura kudo ne bote dhe si te tilla i gjeni ne disa shtete por edhe ne Kosove e Shqiperi.

 

Ato jane disa modele por ju mund ti shikoni edhe kataloget e saj ne kete Link 

Kane nje sistem shume te mire pune, si me rregullimin e furçes lartesia makines nga toka e cila rregullohet automatikisht sipas gjatesise se fijeve te tapetit.

Eshte me vakum teleskopik, ndersa ne vendet qe nuk mund te hyje makina pastron em sistem tubash teleskopike thithese.

Kjo makineri industriale mundet qe gjysmen e nje rrjeshti ta pastroje ne te njejten kohe dhe ka nje kapull prej 20 m te gjate.

 

Edhe nje tjeter dyqan me roba dhe aksesore Islamik është dyqani Medina Style&Fashion si dhe xhybe per imamllaret e ketij rajoni.

Poashtu dyqani qe ndodhet ne Gjilan te Kosoves qe titullohet ne facebook Tapihe per Xhamia ofron informacion shtese dhe ju mund te kontaktoni me ta ne kete nr cel:

Fikret Morina +383 44 212 451

Email: fikret.morina1@gmail.com

Adresa: Beqir Musliu 12, Gjilan, Kosovo

 

Back to top button