Aktualitet dhe LajmeDibra MarketingKompjutera dhe ElektronikëPërditshmëriPeshkopiReklame

“Korabi-Net” Peshkopi/Dibër/Albania

Share

Prej disa vitesh dhe të parët në treg, Korabi-Net sot ka numrin më të madh të abonentëve falë cilesisë së shërbimit dhe shpejtësisë së pakonkurueshme të internetit.

Sot Korabi-Net me zyrë në lagjen e vjetër të Peshkopisë mirëpret cdo ditë klientë të rinj por dhe abonent që rinovojnë kontratat falë asaj që më shumti klientët e quajnë “Ofrim shërbimi”!

 

Ky shërbim ka të bejë me ofrimin e internetit me fibra optike por dhe me antenë, me një shpejtesi qe shkon deri ne 100 mbps ku krahas internetit ju ofron dhe 100 kanale televizive te platformave si Tibo, Klan ,TVSH, Tring dhe Digitalb.

E gjithë kjo paketë kushton 1500 lek (të reja) në muaj përfshin: Instalim falas, internet + 100 kanale televizive.

Korabi-Net ka një shtrirje në të gjithë qytettin e Peshkopisë dhe në të gjitha fshatrat e njësive administrative prej ne NJA Melan deri ne Sllove dhe Arras, Muhurr, Luzni, Tomin etj..!

Në dyqan do gjeni edhe produkte të ndryshme që kanë lidhje me këtë shërbim.

 

Adresa e dyqanit: Lagja e vjeter ne qytetin e Peshkopise por mund te kontakoni ne keto dy numra cel:

0674049143 ose 0686420871

Adresa ne google map:

Faleminderit qe na besuar sherbimin nga Korabi-Net

Back to top button