Aktualitet dhe LajmeInformacion TuristikLajme nga DibraLOKALEPeshkopiProdukte Dibre

Konsumoni fruta dhe perime Dibre, për të mposhtur viruset e stinës

Duaje produktin e vendit tend

Share

Konsumoni fruta dhe perime të freskëta Bio të  prodhuara ne tokat e Dibres, qe vaditen me ujin qe vjen nga bjeshket perreth saj. Dibra ka shume prodhim dhe teper cilesor, e ndodhur mes maleve dhe ajrit te paster ne veri te Shqiperise. Frutat dhe perimet organike përmbajnë 40% më shumë antioksidantë, si dhe kanë nivele të mineraleve më të larta. Konsumoni fruta dhe perime bio, për të mposhtur viruset e stinës. Produktet organike nuk përmbajnë konservantë, rregullues shije e ngjyrash.

Produktet e tokës (perime sezonale, frutat e para të kopshtit) të kultivuara me respektin më të madh për natyrën, sipas diktateve të bujqësisë organike. Për t’i dhënë pjatave tuaja aromat e fushës dhe një shije më origjinale!

Kjo vjen fale fatit se Dibra ka kushte të përshtatshme klimaterike, biodiversitet të bimëve dhe të territorit

Bleni keto produkte te Dibres dhe mbushni tryezat tuaja vetëm me cilësitë më të mira vendase, të kultivuara duke përdorur substanca rreptësisht me origjinë natyrore dhe organike, pa pesticide dhe OMGJ. Plot shije dhe të sigurta.

“E vetmja menyre qe te jemi te shendetshem eshte ushqyerja me Produkte Bio si: Perime  e Fruta Cilesore “

Produktet organike janë rezultat i kultivimit të tokës pa plehra kimike, pesticide dhe ilaçe toksike. Sëmundjet e bimëve luftohen me metoda natyrale dhe fekondimi i tokes bëhet me mënyra organike.

Dhe ne fund per ta mbyllur:  Keshillojme te gjithe tregtaret qe pasi te shesin produktet e tyre,  ta mbajne vendin paster ashtu sic duan ta gjejne edhe diten tjeter.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button