Agjensi turistikeDibër të MadheLOKALERajoniReklame

Kompania e Sigurimeve “Grawe” në Dibër të Madhe

Siguri dhe besim!

Share

Kompania e Sigurimeve “Grawe” ndodhet ne qytetin e Dibres se Madhe dhe ofron sherbimet qe do lexoni si me poshte :

1-SIGURIM I AUTOMJETEVE (TPL)

2- SIGURIM I KARTONIT JESHIL

3- SIGURIM KASKO

4- SISTEMI GPS V SIGURIM NGA ZJARRI

5- SIGURIM PRONE

6- SIGURIM NGA VJEDHJA SIGURIM I PASAGJERËVE

7- SIGURIMI AKSIDENTEVE PERSONALE

8- SIGURIM VULLNETAR I SHENDETIT

9- EUROSIG KOMPANI SIGURIMESH

10- SIGURI E STANDARDEVE EUROPIANE

 

Falë seriozitetit dhe profesionalizmit në lëmin e sigurimeve që kishin personeli i zgjedhur i kompanisë të cilët përpiluan strategjinë e punës, ata arritën të futen në treg dhe për një kohë shumë të shkurtër kjo kompani u mirëprit nga klientët dhe cilësohej si kompani që reflekton besueshmëri, qëndrueshmëri dhe partneritet afatgjatë me klientët e saj.

“GRAWE Group” është kompani e cila ka traditë 180 vjeçare në fushën e sigurimeve dhe ka një shtrirje në 13 shtete të Evropës Qendrore dhe Lindore.

Përveç angazhimit të profilit të lartë të ekspertëve në lëmin e sigurimeve “Grawe” duke pasë parasyshë e tërë puna operative do të zhvillohet në sistemin online, ka investuar dhe do të investoj edhe më tutje në infrastrukturën moderne të Teknologjisë Informative që të sigurojë efikasitet në shërbimet dhe në veprimet e synimet e veta në të ardhmen. GRAWE Safe Life Partner per sigurimin e familjes dhe te ardhmes suaj.

Pa dyshim se “GRAWE” zene vendin e par qe eshte e orijentuar ne menyr te perkryer drejt klijentit…!

Mendo pak për vetvehtën që do të plakesh , që do të dalësh në pension , dhe të keni një pleqëri të rehatshme…!

Sigurimi i jetës ju ndihmon në shumë çështje jetësore, si për shembull në:

– Ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë
– Investimet e planifikuara afatgjate
– Krijimin e fondeve, që fëmijët / nipërit / mbesat të kenë shkollime të avancuara
– Sigurimin e pensionit me te mire ne raport me ata qe nuk e kan sigurimin e jetes…

 

 

Kontaktoni ne kete numer  046835400  dhe personi qe sherben aty do ju informoje per gjithcka qe ka te beje me sherbimet e lartpermendura.

Email : b.pilku@eurosig.mk

Adresa : Rr. 8 Shtatori, Diber, Perballe Mobil Engji 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button