Aktualitet dhe Lajme

Koha për një ndryshim historik në Shqipëri. Britania në krah të SPAK dhe Gjykatës së Posaçme kundër Krimit të Organizuar!

Share

Nga Naim Hasani
Gazeta me e madhe ne Britani, The Sunday Times ka publikuar sot planin sekret te Ministrise se Jashtme Britanike dhe Agensise Kombetare kunder Krimit ne Britani per ekspozimin publik te politikanëve te Republikes se Shqiperi ne pushtet dhe opozite qe jane te lidhur me grupet e organizuara kriminale qe operojne ne Shqiperi dhe Britani.
Keto masa te papara ndonjehere ne Ballkanin Perendimor po zbatohen ne menyre qe qytetarët shqiptarë të jenë te be dijeni te plote se cilët politikanë bashkepunojne me grupet e organizuara kriminale qe sigurojne votat e tyre per te ardhur ne pushtet apo garantuar vende ne Parlamentin e Shqiperise e si shperblim ju garantojne grupeve te organizuara kriminale mbrojtje per te zhvilluar e fuqizuar aktivitetin e tyre pa pasur frike nga organet ligjzbatuese ne Shqiperi.

Synimi i masave drastike te shtetit Britanik eshte dobesimi i lidhjeve te politikanëve me boten e krimit dhe venja para pergjesise ligjore te krimineleve qe ju sigurojne pushtetin nepermjet frikesimit te votuesve dhe blerjes se votave!


Huazuar nga StartNews.

Back to top button