Aktualitet dhe Lajme

Jemin Gjana ironizon Berishën, lutje për demokratët: S’ka gjë më të keqe që t’ju lënë t’u flisni karrigeve bosh

Share

Kryetari i Komisionit të Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike, Jemin Gjana nuk i ka kursyer ironitë për ish-kryeministrin Sali Berisha.

Ai iu në drejtua pjesëmarrësve në “Asllan Rusi” duke iu lutur atyre që këtë ditë t’ia kushtojnë Kuvendit dhe mos të largohen.

“Unë kam një lutje për secilin prej jush, kushtojani këtë ditë Kuvendit Kombëtare të Partisë Demokratike dhe që t’ia kushtoi këtë ditë Këshillit Kombëtar duhet të jeni prezent në këtë sallë. Sepse nuk ka gjë më të keqe që t’iu lënë t’u flisni karrigeve bosh të kësaj sallë apo karrigeve të stadiumit”, u shpreh Gjana.


Huazuar nga StartNews

Back to top button