Aktualitet dhe LajmePërditshmëriPolitikëShqipëria

Ja si është rënditja e partive politike në fletën e votimit më 25 Prill!

Share

“VOTONI NUMRIN…”, KQZ hedh shortin: Ja si do RENDITEN partitë në fletën e votimit, nga PS te PD e LSI! NJËSHI i bie Tom DOSHIT

KQZ zhvilloi sot shortin e përzgjedhjes dhe renditjes së partive politike në fletën e votimit.

Pasi u përzgjodhën nga 1-12 përfaqësuesit e partive politike, ata zgjodhën goglën e tyre “të fatit” dhe në bazë të përzgjedhjes individuale është dhe renditja e tyre në fletën e votimit, si më poshtë, nga 1-12.

1 – Partia Social Demokrate

2 – Balli Kombëtar

3 – Lëvizja Demokratike Shqiptare

4 – Bindja Demokratike

5 – Aleanca Ora Kombëtare – Emigracioni – Bashkimi Popullor dhe Konservatorët, ose shkurt AOKBEPEK.

6 – Lëvizja Socialiste për Integrim

7 – Nisma Thurje

8 – Lëvizja e Re

9 – Partia Demokratike dhe Aleatët

10 – Aleanca Demokracia e Re

11 – Lëvizja për Ndryshim

12 – Partia Socialiste

Source link

Back to top button