Aktualitet dhe Lajme

I dënuar për vjedhje banesash në Itali, policia arreston 24-vjeçari shqiptar

Share

Një 24-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia italiane pasi ndaj tij ishin lëshuar dy urdhëra paraburgimi nga gjykatat e La Spezia-s dhe të Luça, përkatësisht më 8 shkurt 2024 dhe 25 mars 2024.

Gjatë një kontrolli rutinë, karabinierët vunë re se një makinë po lëvizte me shpejtësi. Pasi e dnaluan kontroluan mjetin dhe vunë re se të tre personat kishin një pasaportë të rregullt të lëshuar nga autoritetet shqiptare dhe ndaj tyre nuk kishte asnjë dispozitë apo precedentë penalë.

Por pavarësisht kësaj, qëndrimi i tyre dhe prania në një vend ku me sa duket nuk kishin asnjë lidhje, bëri që karabinierët të kryenin kontrolle të mëtejshme dhe në veçanti për të konstatuar më mirë identitetin e tyre, duke i nënshtruar identifikimit me foto në selinë provinciale të karabinierët e Luça.

Pikërisht nga rezultati i këtij hetimi të fundit, doli konfirmimi se në fakt diçka nuk shkonte. 24-vjeçari, me emër tjetër, ka qenë përgjegjës për dy masat e paraburgimit të dhëna nga Zyra e Gjyqtarit Hetues të gjykatave të sipërpërmendura me kërkesë të Prokurorive Publike përkatëse, pas dy hetimeve të ndryshme të kryera nga Komisariati i Policisë së Kosovës. La Spezia dhe Luça, për një sërë vjedhjesh të rënda në shtëpi.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button