Aktualitet dhe Lajme

Heidi flet për debatet me Romeon: Dola një kuçedër, lojtarja madhe që të përdori ty për lojë

Share

Heidi dhe Romeo kanë folur dizën e sotme për debate që kanë ndodhur mes tyre gjatë natës së djeshme të spektaklit të BBV, ku sipas saj, ajo ka dalë si “kuçedër”

Ndërsa Romeo është shprehur se ajo nuk ka pse të shqetësohet, pasi ai nuk e mendon diçka të tillë.

Pjesë nga biseda:

Heidi: Unë dje dola një kuçedër

Romeo: Shqetësohu kur e mendoj unë. Dje dola një kuçedër?

Heidi: Lojtarja madhe që përdori ty për lojë dhe kur nuk të desha më, të hodha.

Romeo: Unë kam pikat e mia kur jam thyer, s’ka lidhje…

Heidi: Ironia s’më pëlqeu ‘ai të do të mirën’ (për Julin), se ke bërë kurrë këtë. Më thuaj një raste që ma kë thënë, se unë nuk e kam vën re. Nuk ma ke thënë herë tjerë kështu duke qesh, siç bën më të tjerët ku i tall

Romeo: Nuk të talla..
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button