Aktualitet dhe Lajme

Gratë dhe burrat me lule në duar, ja si i gjen “8 Marsi” rrugët e Tiranës

Share

Në të gjithë botën, sot festohet Dita Ndërkombëtare e Grave, festë e cila vë theksin tek gratë dhe të drejtat e tyre.

Edhe në Shqipëri, kjo festë pritet me plot hare dhe sjell edhe ndryshime lehtësisht të dukshme nga përditshmëria jonë.

Në rrugët e Tiranës këtë ditë ‘8 Marsi’ sheh gra, por jo vetëm, edhe burra me lule në duar.

Në fotot e realizuara nga LSA, nëpër Tiranë gratë shihen nëpër rrugë me lule në duar.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button