Lajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPersonalitete

Gledis Nano u shpreh sot nga Dibra: Shumë shpejt do kemi rezultate për vrasjet e bujshme

Share

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit ndodhet në Dibër në kuadër të takimeve për analizën e punës në të gjithë drejtoritë vendore.

Jemi duke zhvilluar hetime të rëndësishme për të cilat do të kemi rezultate në kohën që duhet të jepen. Ajo qё dua të garantoj që policia është e angazhuar në hetime të plota dhe cilësore për vënien para përgjegjësisë të atyre që kanë kryer krime. Lëvizjet në Policinë e Shtetit kanë disa arsye kur kryhen. Për këtë merret mendim dhe analizohen të gjitha të dhënat. Policia e Shtetit vepron bazuar në kompetencën dhe bazuar në objektin e punës që ka. Detyra jonë është të kapim të gjithë personat që mbajnë armë pa leje. Vendime të tjera nuk i takojnë policisë”, u shpreh Nano./albeu.com

 

Back to top button