Aktualitet dhe Lajme

Gaspër Lekgega takon kongresmenët Michael Cloud dhe Brain Babin

Share

Shqiptaro-amerikani Gaspër Lekgega, një histori suksesi në Teksas është një emër që ka lënë gjurmën e tij kuqezi, duke qenë tashmë një personalitet i respektuar jo vetëm nga bashkëatdhetarët atje, por dhe amerikanët dhe të zgjedhurit në nivele të ndryshme. Dje në ambientet e biznesit të tij. z.Lekgega i cili mban dhe detyrën politike si kryetar i degës së PD Teksas, priti në një takim tek La Bella Tavola Gonzales Teksas, kongresmenin në Washington z.Michael Cloud. Në këtë vizitë z.Lekkega i garantoi kongresmenit mbështetjen e tij dhe shqiptarëve për në zgjedhjet e nëntorit. Disa ditë më herët Gaspër Lekgega takimi në Washington DC edhe kongresmenin z.Brain Babin.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button